loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

Modins bil lilla

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Förarsponsorer 2019:

Gustavsbergs Glasmästeri

Zinken Plåtslageri AB

Kommande händelser

 

Vill Du också vara med och sponsra Team Östra Enduro?

Team Östra Enduro arrangerar årligen ett flertal större arrangemang bl.a. i form av tävlingarna Östra Open-serien, 6-timmars lagtävling, Östra By Night och Östra-Kåsan.

  • Östra Open omfattar 6-8 deltävlingar under januari-mars.
  • 6-timmars lagtävling har under många år fått Svemos förtroendet att innefatta SM/JSM/DSM och VRM för klubblag, vilket vi hoppas att fortsätta få. Naturligvis kan förare bilda lag över klubbgränserna också och det är här de stora antalet lag kommer in! Till 6-timmars brukar mellan 120 och 180 lag anmäla sig, rekordet på deltagande lag är 184 st! Tävlingen körs sent på våren eller tidig försommar.
  • Östra By Night är en miniserie på 3 deltävlingar som körs i mörker och som avslutas med..
  • Just det, till sist avslutar vi året med Östra-Kåsan på hösten.

Allt överskott i Team Östra Enduro går tillbaka till förarna i form av stöd till unga och lovande förare. Alla vi som jobbar med Team Östra gör detta helt ideellt, och de klubbar inom distriktet som vi samarbetar med avstår från en stor del av intäkterna till förmån för Östra distriktets förare.

Förare från Östra Distriktet har deltagit i Europamästerskap och VM där vi delade ut resebidrag till förarna. Team Östra Enduro har också deltagit i de flesta Six Days sedan starten av Team Östra 1992.

Vårt mål är att fortsätta stötta förare i EM, VM och träningsläger samt om möjligheter ges delta med lag i Six Days.

Har Du intresse av att synas med Ditt företag så är Du välkommen att sponsra oss i trygg vetskap av att pengarna används för att hjälpa fram och stödja unga och lovande enduroförare.

Vi vågar påstå att vår verksamhet i Team Östra Enduro genererar flera miljoner i omsättning för MC- branschen. Ca 700 förare deltar i våra arrangemang och de köper motorcyklar, reservdelar och utrustning för tusentals kronor vardera, många av dem är troligen kund hos just Er!

Vi vet också att vi varje år lockar in en hel del nya förare till sporten, killar och tjejer som följt med någon kompis som deltar i av våra tävlingar och sedan själva börjar med vår enduro.

Självklart välkomnar vi också företag från andra branscher att annonsera eller på annan sätt stödja vårt arbete.

Kom gärna med egna förslag på hur Du vill synas, eller också väljer Du något av de förslag vi erbjuder; Klassponsor, förarsponsor eller reklamplats på hemsidan.

 

Med vänliga hälsningar

TEAM ÖSTRA ENDURO / Lars ”Pärnan” Pärnebjörk

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 125 besökare och inga medlemmar online