loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

Modins bil lilla

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Förarsponsorer 2019:

Gustavsbergs Glasmästeri

Zinken Plåtslageri AB

Kommande händelser

Den 12 november till 18 november avgörs ISDE (International Six Days Enduro) i Vina del Mar i Chile.

Team Östra Enduro bildades inom Svenska motorcykelförbundets östra distrikt1991 av Sven Hagman Enköping med syfte att stödja unga lovande enduroförare från distriktet. Redan 1992 så startade Team Östra Enduro med ett juniorlag i Australien där laget avgick med seger i klassen klubblag. Sedan dess har Team Östra deltagit i så gott som samtliga Six Days fram till 2015 med mycket fina resultat då distriktets lag ofta stått på prispallen i konkurrens med drygt 100 lag från hela världen.

Efter Six Days 2015 i Slovakien så har dock Team Östra inte deltagit i den prestigefyllda tävlingen då vi ansett att förarunderlaget i distriktet varit något försvagat pga generationsväxlingar. Team Östra har nu under 3 år arbetat intensivt med träning och uppföljning av juniorförare, detta tillsammans med förarnas egna satsningar börjar nu ge resultat. I årets EM-tävlingar har vi sett flera fina placeringar av distriktets förare och i junior-SM så har vi för närvarande en Östra-förare i ledning av juniorklass E1 (125-250 cc) genom Alexander Gunnerheim Göta MS.

Det är nu dags för Team Östra Enduro att åter vara med och kämpa om medaljerna i lag-VM, ISDE för klubblag! I samband med den 3:e deltävlingen i Europamästerskapet som avgjordes i Skövde 11-12 augusti så togs Östras lag ut och följande förare kommer att resa till Chile i november.

1 Alexander Gunnerheim   Göta MS                             Yamaha 250 4T

2 Adam Andersson             Örbyhus MCK                    KTM 300 2T

3 Lucas Vågberg                Göta MS                             KTM 250 2T

Reserv är Edvin Hamnäs Linköpings MS

Coach är den rutinerade f.d. landslagsföraren Niklas ”Nisse” Gustafsson Uppsala som under sin period som elitförare körde 10 Six Days. Naturligtvis finns också ”Östra-generalen” Lars Pärnan Pärnebjörk, med 5 Six Days-starter, med i truppen.

Redan den 10 september packas motorcyklar och utrustning i den container som sedan fraktas till Chile och förhoppningsvis finns den på plats i depån när truppen anländer den 6 november.

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 154 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken