loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

Modins bil lilla

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Förarsponsorer 2019:

Gustavsbergs Glasmästeri

Zinken Plåtslageri AB

Kommande händelser

lö feb 23, 2019
Östra Open 6, Arlanda
lö mar 02, 2019
Östra Open 7, Sala
lö mar 09, 2019
Östra Open 8, Kungsängen, FINAL
lö maj 11, 2019
Sex-timmars lagtävling

Uppsala MK och Team Östra bjuder på endurofest på lördag. Banan som möter 12 km denna gång är pilad och klar. Markerna har frusit rejält under de senaste veckorna så vi kan räkna med ett snabbt och lättåkt "före". Ni som tävlat i skogarna runt motorstadion tidigare vet förstås hur terrängen är men några kanske önskar lite mer information.

Starten och de första svängarna går på crossbanan innan man ger sig ut på den ca 12 km långa banan. Det är skogsterräng med en del sten, rötter och berghällar, dvs det är en endurosträcka med variation. Målgången på sträckan är inne på crossbanan igen och service sker i depån. Eftersom vi har haft kallt väder och dessutom är Rörken känt som ett "kylhål" så är sträckan frusen och underlaget kommer att likna till stor del det som vi hade i Botkyrka.

För en medelgod (känns det igen?) motionär så tror vi varvtiden ligger på ca 23 minuter. Snabbaste varvtiderna på förmiddagsstarterna kanske når ner på 19-20 min. Elit/junior-segraren kör varvet på 17:45......

Preliminärt så kör vi 4 varv i motion, 5 i bredd och 6 varv i elit/junior. Betyder ca 1:30;00 tävlingstid för en medelgod förare i förmiddagsstarterna. 1:40;00 i Bredd samt 1:45;00 i elit/junior.

En viktig information är att precis där infartsvägen till depån är så korsar banan bilvägen. Här kommer det att finnas vägvakter som stoppar bilarna men ni som kommer med bil, ta det lugnt från kl 09:00 då det precis vid depåinfarten alltså finns vägvakt vars tecken ni skall vara uppmärksamma på och efterfölja.

Välkomna!

 

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 379 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken