loga Karlströms utan sponsor

Våra klassponsorer:

smafrakt

MC SPORT LOGGA Klassponsor mitas husqvarna Din MC beskuren GetAttachment

Modins bil lilla

Juniorklassen  Motion -39
Ungdomsklasserna Breddklassen  Motion 40-50
 Motion 51+
Tjejklassen
 

Förarsponsorer 2019:

Gustavsbergs Glasmästeri

Zinken Plåtslageri AB

Kommande händelser

lö feb 23, 2019
Östra Open 6, Arlanda
lö mar 02, 2019
Östra Open 7, Sala
lö mar 09, 2019
Östra Open 8, Kungsängen, FINAL
lö maj 11, 2019
Sex-timmars lagtävling

Det blev som förutspått en lång tävling för många av deltagarna i Knivsta-tävlingen. 250 förare kom till start och det skall medges att den kyla som varit under det senaste dygnet inte räckte till för att isen skulle hålla på blötaste partierna. Banan som var ca 15 km lång kördes 3 varv av motion, ungdom och tjejer samt 4 varv i bredd, junior och elit. Totalsegrare i de två förmiddagsklasserna blev Lars Lindell Göta MS motion -39, 2:a totalt Joakim Storck SMK Tierp motion 51+ och 3:a totalt kom segraren i motion 40-50 Per Lifvendahl MK Orion.

 Tyvärr kolliderade tävlingen med ett träningsläger för tjejer i Svemos regi varför de bästa Östra-förarna uteblev denna gång. Men det gör serien mer oviss nu när övriga tjejer fick möjlighet att ta en mängd poäng. Vinnare idag är Mimmi Gustafsson Östhammars MK före Ebba Svedberg AMF Årsunda och på 3:e plats Hanna Lagher Göta MS.

Pontus Högberg SMK Gävle totalsegrade med tiden 1:52,29 på andra plats kommer juniorsegraren Alexander Gunnerheim Göta MS 1:55,03 före Kevin Olsen AMF Södertälje på tiden 1:55,07. Trea i elit placerade sig Alexander Dahlen Uppsala MCK som verkade trivas bra på sin nya GasGas 300.

Denna tävling arrangerades i samarbete med privat markägare som också lagt banan. Ett stort tack till familjen Brink som lånade ut såväl lokaler som mark till denna Östra-tävling.

 

Endurolager
MC SPORT LOGGA Annons
hamm jpg

vhtc

kiropraktor2
ledig plats

Besökare just nu

Vi har 327 besökare och inga medlemmar online

Logga in

OBS! Denna inloggning gäller endast för administratörer på hemsidan! Samt för gästboken